Renovatie? Laat uw huis direct beveiligen!

Uit onderzoek blijkt dat 63% van de mensen hun huis niet voldoende beveiligd heeft en daarom nog steeds gevoelig is voor inbraken. Hoe u dit kunt voorkomen zullen wij in dit artikelen uitgebreid uitleggen.

Wij van Renovatie Team komen bij veel gezinnen thuis en het valt ons op dat er enorm weinig aandacht besteed wordt aan de beveiliging van de woning. De mensen die uiteindelijk besluiten om te kiezen voor een woning renovatie besluiten vaak uiteindelijk ook niet om extra te investeren in het beveiligen van de woning. Dat terwijl de renovatie een enorme investering is en de waarde van het huis en inboedel vaak flink stijgt. Daarnaast zijn er vrij simpele en eenvoudige manieren van beveiliging mogelijk, denk bijvoorbeeld aan:

De kosten van de bovenstaande mogelijkheden zijn niet extreem. Zo kun je al een goede professionele alarminstallatie laten installeren voor honderden euro’s. Dit verkleint de kans op een eventuele inbraak enorm en daarmee ook de evt. schade en de ongewenste tijd investering die erbij komt kijken. Denk aan verzekeringswerk, schadeclaims en formulieren etc.

De laatste twee opties zijn helemaal eenvoudig, deze kun je bij bouwmarkten zelf aanschaffen. De montage is ook niet heel lastig en kun je dus eventueel ook volledig zelfstandig uitvoeren. Je kunt het inbrekers al knap lastig maken door enkel inbraakbestendige sloten en/of sloten op uw ramen of kozijnen te bevestigen.

Natuurlijk zouden wij deze werkzaamheden ook voor u uit hand kunnen nemen, echter merken wij dat veel van onze klanten het niet afneemt. Reden is in sommige gevallen financiële middelen, middels dit artikel laten wij zien dat het ook mogelijk is om de kans op een inbraak aanzienlijk te verkleinen met weinig financiële mogelijkheden.

 

 

 

 

Comments are closed.