Design computer in je huiskamer

Last had ik een discussie met een vriend van mij. Ik heb sinds anderhalf jaar een IMAC APPLE en hij heeft een desktop en monitor van het merk Acer. Dit is ook een goed merk. Maar hij heeft er altijd commentaar op het was last gewoon zo erg dat ik hem uit heb moeten leggen waarom ik nu voor een IMAC APPLE heb gekozen en niet voor een desktop met monitor ongeacht het merk. Het scheelde volgens hem behoorlijk wat geld. En dat kan ook kloppen want ik heb mij zelf daar niet echt in verdiept omdat het voor mij duidelijk was voor wat voor soort computer ik zou gaan namelijk de IMAC. Ik had hem dus uitgelegd en laten zien waarom ik deze keuze had gemaakt. Ik liet hem eerst zien hoe weinig plaats de totale computer in beslag neemt. Je kan de IMAC overal neerzetten omdat het zo’n strakke uitstraling heeft.

Meestal zet je je computer en monitor niet inzicht dit doe je bij de IMAC juist wel. Je wilt deze mooie computer graag showen. Het heeft niet talloze kabels bijvoorbeeld. Alleen een kabel voor de voeding, dus om stroom te krijgen. Je hebt geen kabel lopen tussen het scherm en monitor. Of een aansluiten om internetverbinding te krijgen. Dit is namelijk wifi. De muis en toetsenbord zijn draadloos, dus ook geen kabels nodig. Je luidsprekers zitten ingebouwd in het scherm dus geen enkele kabel heb je daarvoor nodig. Omdat je zo weinig kabels nodig hebt, ziet het er ook niet als een chaos uit. Het straalt rust uit precies zoals ik het graag zou willen. En dan het geluid dat een computer ooit maakt. Daar heb je bij de IMAC totaal geen last van. Het is net zo stil in huis als anders. De IMAC is ook nog eens best energiezuinig. Sommige mensen hechten daar niet zo veel waarde aan, maar ik wel. Het bespaart je op jaar basis behoorlijk wat, en het is ook nog eens een stuk beter voor het milieu. En het programma MAC OS X is heel veilig. Je krijgt er geen virus op. Precies wat je niet wil dat je krijgt.

http://www.imac-kopen.com

Comments are closed.